Free Shipping INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS / 30.000 Ft felett

100% Money Back Guarantee ÓRÁK ÉS ÉKSZEREK / széles választékban

Ékszert, de hogyan?


Az ÍZISZ ÉKSZER minőségi arany és ezüst ékszerek, karórák illetve divatékszerek árusításával foglalkozik. Célunk, hogy jelenlegi és leendő vásárlónik igényeit maximálisan kielégítsük, ezért szeretnénk vásárlóinkat néhány hasznos tanácssal ellátni a megfelelő ékszer/óra megtallálásához.

 

1.

Ha ajándékot szeretne vásárolni, de nem tudja a pontos méretet (pl.: gyűrű méret, karkötő hossza), akkor érdemes olyan ékszert választani, ami nincs mérethez kötve, így biztosan jó lesz. Például fülbevalók, nyakláncok, medálok nincsenek mérethez kötve, illetve kevésbé érzékenyek a méret miatti használhatóságra. Ha mégis gyűrűre vagy karkötőre van szükség, akkor érdemes a saját vagy ismerősünk ujján, csuklóján megsaccolni a méretet, és az alapján választani.

2.

Gyűrűnél mindíg egy picit szorítsuk meg a mérést, mikor az ujjunkat mérjük, tehát ne legyen nagyon laza a mérőszalag, enyhén szoruljon. Ez azért fontos, mert egy bő gyűrűt könnyebben elhagy a viselője, elfordul az ujjon, és nem tart stabilan a helyén. Ha egy picit szűkebb a gyűrű, mint kellene, még mindig sokkal könnyebb méretre bővíteni, mint egy bő gyűrűt megszűkíteni.  

3.

Nyakláncnál az ideális méret, ha a nyak vonala alá körülbelül 5cm-rel esik le a lánc. Ez természetesen egyéntől, illetve fazontól függően változhat, de általánosságban ez a jellemző.

4.

Ha egy gyűrű nagyon sok követ tartalmaz, esetleg körbe teljesen köves, az a későbbiekben nem igazítható méretre, mert a kövek foglalata sérül, így a kövek kieshetnek belőle. Ezt érdemes figyelembe venni.

5.

Karkötő választásnál is inkább picit bővebb méretet válasszunk, ha nem tudjuk pontosan a méretet. Egy bő karkötőből nagyon egyszerűen tudunk szemeket kivenni, de ha túl szűk a karkötő, ugyanolyan szemekkel koránt sem biztos, hogy bővíteni tudjuk.

6.

A karika fülbevalókat alvás előtt javasoljuk letenni, mivel könnyel megtörhet eldeformálódhat.

7.

Köves ékszereknél, ha nem tudja milyen színű kővel válasszon (például az ezüst swarovski köves fülbevalók, medálok), akkor általában a fehéret szoktuk javasolni, mivel az nem kötött szín, így minden alkalomhoz ugyanúgy viselhető.

8.

A karórák fém csatjából lehet szemeket kivenni, visszatenni, ezt bárhol megcsinálják szakemberek, ha hozzánk befáradnak vele, természetesen díjmentesen méretre igazítjuk.

Ízisz Ékszer

Órakínálatunk együtt lüktet az idővel: neves óramárkák széles választékát kínáljuk hölgyek és urak részére egyaránt.

Ezüst ékszerek, divatékszerek, ajándéktárgyak minden egy helyen!

Az Ízisz Óra-Ékszernél

Termékeink

Linkek

Kapcsolat

Ízisz Óra-Ékszer

info@iziszekszer.hu
+36 96 211 388