Free Shipping INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS / 30.000 Ft felett

100% Money Back Guarantee ÓRÁK ÉS ÉKSZEREK / széles választékban

Garancia és ellálási jog


Az Ízisz Ékszer Kft. garanciát vállal minden termékére!

Cserelehetőség, visszavásárlás /elállási jog/ átvételtől számított 30 napon belül!

Minden ékszerre teljes körű csere, vagy visszavásárlási lehetőséget biztosítunk!
Csomagküldésen keresztül történő ékszer vásárlás esetén az ékszer megvásárlásától 30 napon belül indoklás nélkül elállhatsz.

Ha a kiszállított ékszert bármilyen ok miatt nem találod megfelelőnek, a kiszállítást követő 30 napon belül küldd vissza címünkre.Az elállási jog gyakorlása miatt az ékszer visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (postai költség) Te viseled.

Az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatod, amikor az ékszert átvetted. A gravírozott termékekre az elállási jog és a cseregarancia nem gyakorolható (kivéve anyaghibánál, illetve téves teljesítésnél)!
Fontos, hogy megőrizd a vásárlásról kiállított részletes számlát, amit minden esetben az ékszer csomagban találsz. A számla egyben a garancialevél is!

 

Így küldd vissza az ékszert:

Kérjük, az ékszert ajánlott küldeményként add fel címünkre (ne utánvéttel, mert az így visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni)!
Az ékszer esetleges hiányosságait és sérüléseit minden esetben megvizsgáljuk.
Ajánljuk a csomagban küldd el az eredeti számlát (a biztonság érdekében mielőtt elküldenéd másold le magadnak!) és írd meg, hogy kéred az áru visszavásárlását.

A visszavásárlással kapcsolatban felmerülő csomagolási- és szállítási költségek a vevőt terhelik. A visszaküldött, számlán szereplő áru értékének visszafizetését előzetes egyeztetés után, amennyiben utánvételes volt a kiszállítás banki úton intézzük legkésőbb 14 napon belül, ha pedig Paypal, vagy bankkártyás fizetéssel történt a vételár kiegyenlítése, úgy néhány napon belül visszaküldjük a pénzt a bankkártyára, ill. Paypal számlára. (A banki átutalás költségét átvállaljuk.) Amennyiben több ékszer volt egyszerre megrendelve, az elállási jogot részben (pl. csak egy ékszerre) is lehet alkalmazni.
Téged ezen felül semmilyen egyéb költség nem terhel!

Kérünk ide címezd a visszárut: Ízisz Ékszer Kft. 9200 Mosonmagyaróvár, Magyar u. 17.

A garanciális ügyintézéseknél minden esetben betartjuk a Fogyasztóvédelmi törvény vonatkozó rendelkezéseit.
A Te megrendelésednek, azaz velünk kötött szerződésednek teljesítése során a 17/1999. kormányrendeletnek megfelelően járunk el.

 

Hibás teljesítés esetén:

A szavatosságra vonatkozó vásárlási igényeket a 49 / 2003 (VII. 30.) GKM rendelet alapján rendezzük.
Ha a mi hibánkból tévesen nem a megrendelt ékszert küldenénk ki, vagy ha a kiküldött ékszer hibás, az ékszer visszavásárlásának a teljes költségét mi álljuk.

Kérünk ilyen esetekben a fentiekben leírtakhoz hasonlóan, ajánlott küldeményben küldd vissza az ékszert a számla kíséretében és néhány szóban írd le az ékszer visszavásárlására vonatkozó kérésed!
Amennyiben az ékszert cserélni szeretnéd, akkor is visszavásárlással kezdünk, közben az újonnan kiválasztott (csere) ékszert újból meg kell rendelned.

Hibás teljesítés esetén kérünk, hogy az átvételtől számítva legkésőbb 5 napon belül jelezd felénk a hibát, mert csak ebben az esetben tudjuk az ékszert teljes költségátvállalással visszavásárolni (az eredeti szállítási költséget és a visszaküldés költségét is)!

 

6 hónapos termékgarancia:

Amennyiben a megvásárolt ékszer gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, kérünk küldd vissza a fenti címre és mi vállaljuk az ékszer javítását. Amennyiben a javítás nem lehetséges úgy az ékszert kicseréljük, vagy annak ellenértékét levásárolhatod áruházunkban.

A garancia nem vonatkozik az ékszer nem rendeltetés szerű használatából eredő hibákra mint pl.: karcolások, eldeformálódás, törés, szakadás, vagy köves ékszerek esetén ütések miatti kőkihullás. Az ilyen hibákat nem áll módunkban megjavítani.
(A garancia hatályán kívüli javításokat nem vállalunk!)

 

Nyilatkozat:

A megkötendő szerződés írásban foglalt szerződésnek minősül, amely iktatásra kerül és utóbb hozzáférhető.
A szerződés megkötése magyar nyelven történik, illetve a szerződés nyelvezete magyar.

Felmerülő kérdések esetén vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.
Elérhetőségeink megtekintéséhez kérjük kattints ide!

Ízisz Ékszer

Órakínálatunk együtt lüktet az idővel: neves óramárkák széles választékát kínáljuk hölgyek és urak részére egyaránt.

Ezüst ékszerek, divatékszerek, ajándéktárgyak minden egy helyen!

Az Ízisz Óra-Ékszernél

Termékeink

Linkek

Kapcsolat

Ízisz Óra-Ékszer

info@iziszekszer.hu
+36 96 211 388